Voetspecialisten

Mieke Pronk: medisch pedicure

Afspraak maken: 06 - 10 06 39 18

U kunt bij mij terecht voor de behandeling van de diabetische, reumatische en oncologische voet. Ik ben lid van ProVoet, de branchevereniging voor pedicures en sta ingeschreven in het KRP (Kwaliteits Register Pedicures).

Wist u dat onderzoek heeft uitgewezen dat u gemiddeld per dag 6000 stappen zet? Het onderhoud en de zorg voor uw voeten zijn dus geen overbodige luxe.

Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, ook geef ik graag advies en voorlichting. Ik mag graag het nuttige met het aangename verenigen; dat wil zeggen dat ik de standaard pedicure behandeling altijd eindig met een verwenmoment.

U kunt naast de reguliere behandeling ook bij mij terecht voor nagelreconstructies met gel, voet- en onderbeenmassages, kleine ortheses, beugels, schimmel spray en nagellak. Deze nagellak is van het merk DependO2 met als belangrijkste eigenschap dat deze zuurstofdoorlatend is en uw spray gewoon zijn werk kan doen. DependO2 is geen gellak, maar heeft wel een lange houdbaarheid op de nagels. Met als resultaat mooi verzorgde voeten, een win-win situatie!

Ik houd iedere woensdagmiddag vanaf 13.00 uur inloopspreekuur. Mocht u in de buurt zijn en behoefte hebben aan een weldadige pedicure behandeling inclusief hot towels en een voetmassage klop dan gerust even aan ....
Ook voor gratis advies en voorlichting over uw voeten bent u van harte welkom!

Als u benieuwd bent naar mijn prijzen kunt u onderstaand document downloaden.

Graag tot ziens!

Tarieven

Zie voor de tarieven zie: