Nieuwsberichten

Service verlening

Het nieuws van de afgelopen weken houdt ons allemaal bezig. Allereerst hopen wij dat het goed gaat met u. Om u ook in deze moeilijke tijd zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van de juiste schoenen blijft onze winkel, zo lang dat kan en verantwoord is, open. Ons team is volledig op de hoogte van de hygiënemaatregelen. Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen wij u nog steeds de persoonlijke service bieden die u van ons gewend bent.

Openingstijden

Wij hebben ervoor gekozen onze winkel open te houden tijdens de gebruikelijke openingstijden. Zie hiervoor: https://www.vanschijndelschoenen.nl/2020. Hierdoor doen wij er alles aan om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Ook zondag 26 april zijn wij geopend. Gezien de grootte van onze winkel kunnen wij u garanderen dat er voldoende afstand blijft tussen u en eventuele andere consumenten. Mochten er redenen zijn om de openingstijden aan te passen dan zullen wij dat direct kenbaar maken op onze website. Indien gewenst kunt u ons ook bellen (035 - 624 57 76) om een persoonlijke afspraak te maken.

Kunt of wilt u liever niet langskomen in de winkel?

Online kunt u via onze webshop (https://www.vanschijndelschoenen.nl) onze nagenoeg volledige voorjaarscollectie vinden en de schoenen naar keuze bestellen. Wij staan klaar voor u om
al uw vragen te beantwoorden en u van de juiste adviezen te voorzien zoals u van ons in de winkel gewend bent. Tevens bieden wij u aan de schoenen van u keuze buiten de webshop om via dezelfde kanalen (telefoon, Whatsapp, Facebook en e-mail) te bestellen.

Bezorging door PostNL

Als u bij ons schoenen besteld dan worden deze afgeleverd op het door u aangegeven adres door PostNL. Zij hebben aangegeven pakketten op verantwoorde wijze in Nederland te bezorgen. Ook zij nemen extra maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Tijdelijk geen retour-verzendkosten

Om u tegemoet te komen, zullen wij tot nader bericht, geen retour-verzendkosten in rekening brengen mocht u besluiten de schoenen terug te sturen.

Gezond en fit blijven

Juist in een tijd als deze is het van zeer groot belang om fit te blijven. Gezond eten maar ook regelmatig bewegen (lopen/wandelen) is essentieel. Wij hopen ons steentje daaraan bij te kunnen dragen door u van het juiste schoeisel te kunnen voorzien.