Nieuwsberichten

Service verlening

Om u ook in deze tijd zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van de juiste schoenen is onze winkel, gedurende de normale openingstijden, geopend. Ons team is volledig op de hoogte van de hygiënemaatregelen. Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM. Door o.a. gebruik te maken van speciale schermen kunnen wij u nog steeds de persoonlijke service bieden die u van ons gewend bent.

Wij doen er alles aan om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Gezien de grootte van onze winkel kunnen wij u garanderen dat er voldoende afstand blijft tussen u en eventuele andere consumenten. Indien gewenst kunt u ons ook bellen (035 - 624 57 76) om een persoonlijke afspraak te maken.

Kunt of wilt u liever niet langskomen in de winkel?

Online kunt u via onze webshop (https://www.vanschijndelschoenen.nl) onze nagenoeg volledige voorjaarscollectie vinden en de schoenen naar keuze bestellen. Wij staan klaar voor u om
al uw vragen te beantwoorden en u van de juiste adviezen te voorzien zoals u van ons in de winkel gewend bent. Tevens bieden wij u aan de schoenen van u keuze buiten de webshop om via dezelfde kanalen (telefoon, Whatsapp, Facebook en e-mail) te bestellen.

Bezorging door PostNL

Als u bij ons schoenen besteld dan worden deze afgeleverd op het door u aangegeven adres door PostNL. Zij hebben aangegeven pakketten op verantwoorde wijze in Nederland te bezorgen. Ook zij nemen extra maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Gezond en fit blijven

Juist in een tijd als deze is het van zeer groot belang om fit te blijven. Gezond eten maar ook regelmatig bewegen (lopen/wandelen) is essentieel. Wij hopen ons steentje daaraan bij te kunnen dragen door u van het juiste schoeisel te kunnen voorzien.