Nieuwsberichten

Comfortzolen

Van Schijndel Schoenen & Voeten beschikt over een 3D voetscanner. Door middel van baanbrekende technologie krijgt u driedimensionaal inzicht in uw huidige voetproblemen. De digitale 3D-analyse van uw voeten kunt u indien gewenst per e-mail ontvangen.  

Het revolutionaire besturingssysteem geeft in 3D informatie over o.a.:

  • Verschillende afmetingen van de voet
  • Drukverdeling
  • Balans

Op basis van de gegevens die zijn vastgelegd tijdens uw analyse adviseert de 3D Scanner welke inlegzool het beste bij uw voet past. Deze gepersonaliseerde comfortzolen bieden aangepaste drukverlichting en nog meer loopcomfort. Tevens helpen ze klachten door veelvoorkomende voetklachten verlichten. Het is klinisch bewezen dat het gebruik van comfortzolen sommige voetaandoeningen helpt voorkomen.

Waarom kiezen voor comfortzolen?

Comfortzolen zijn niet alleen geschikt voor mensen met voetproblemen. Ze zijn ontwikkeld voor meer dagelijks comfort en ter voorkoming van eventuele klachten. Uw voet is uniek. Iedere schoen heeft een andere pasvorm zoals ook vaak bij kleding het geval is. De kenmerken van uw voeten zijn dan ook een uitgangspunt. Door middel van comfortzolen kunnen wij uw schoenen personaliseren.

De comfortzolen passen in meerdere schoenen. U hoeft dus niet voor elk paar schoenen een paar comfortzolen te kopen.

Comfortzolen zijn geen vervanging voor medische of podotherapeutische zolen. Hiervoor verwijzen wij u naar onze voetspecialisten. Zij zijn u graag van dienst.