Nieuwsberichten

Click & Collect

Vanaf 10 februari kunt u uw nieuwe schoenen afhalen bij onze winkel. U kunt dit doen op verschillende manieren.

  1. Via onze website. U kiest "Click & Collect (afhalen in winkel)" als afleveradres;
  2. Door ons te bellen (035-6245776). Wij geven u persoonlijk advies;
  3. Door ons een e-mail (info@vanschijndelschoenen.nl) of een bericht via WhatsApp (0356245776) te sturen. Stel uw vraag of geef uw schoenkeuze door.

Nadat u uw schoenen heeft besteld, nemen wij contact met u op om het afhaaltijdstip in de winkel met u af te spreken.

Door de strikte Corona regels kunt tijdens het afhalen van uw schoenen in de winkel niet afrekenen. Daarom vragen wij u om de bestelling vooraf te betalen. Dit kan per bank. Wij kunnen u ook een betaalverzoek (Tikkie) sturen.

Bezorging door ons bij u thuis

Indien u woonachtig bent in 't Gooi of Wijdemeren brengen wij uw order ook gratis thuis. Dit doen wij, behalve op zondagen, binnen 24 uur. Nadat u uw schoenen heeft besteld, nemen wij contact met u op om het bezorgtijdstip met u af te spreken. 

Bezorging door PostNL

Als u bij ons schoenen besteld dan worden deze afgeleverd op het door u aangegeven adres door PostNL. Zij hebben aangegeven pakketten op verantwoorde wijze in Nederland te bezorgen. Ook zij nemen extra maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Gezond en fit blijven

Juist in een tijd als deze is het van zeer groot belang om fit te blijven. Gezond eten maar ook regelmatig bewegen (lopen/wandelen) is essentieel. Wij hopen ons steentje daaraan bij te kunnen dragen door u van het juiste schoeisel te kunnen voorzien.